Despre Companie

5+

Ani de Experienta

Despre Companie

SC C&A PROFILE STEEL SOLUTION SRL are ca obiect principal de activitate fabricarea de profile obtinute la rece prin stantare conform codului CAEN 2433.

Firma isi desfasoara activitatea in localitatea Galati din anul 2017, si isi propune sa distribuie productia pe plan regional, chiar si national .

Societatea produce conectori metalici pentru lemn , utilizati acolo unde este necesara preluarea sarcinilor mari, pentru a nu realiza prelucrari dificile in lemn sau atunci cand se doreste fixarea (ancorarea) elementelor din lemn (stalpi, grinzi, pereti de case din lemn, etc) pe structuri din beton sau zidarie.

Calitatea executiei produselor confectionate este un obiectiv prioritar al firmei noastre si in acelasi timp un atuu important fata de potentialii competitori.

Esenta afacerii pe care o dezvoltam consta in fabricarea prin stantarea unei game diverse de produse pentru sustinerea si fixarea (ancorarea) elementelor din lemn (stalpi, grinzi, cosoroabe, pereti de case din lemn, etc) pe structuri din beton sau otel.

Viziunea firmei este de a dezvolta serviciile oferite potentialilor clienti urmarindu-se diversificarea gamei de produse oferite si pastrarera unui nivel ridicat de calitate.

Misiunea firmei are ca obiective pe termen mediu si lung, diversificarea si dezvoltarea activitatii de productie a elementelor de fixare si a producerii de noi elemente la un pret competitiv care sa satisfaca cerintele clientilor, in vederea pozitionarii favorabile fata de concurenta (importatori).

1000+

Clienti multumiti